Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Contrast Impex S.r.l
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sampon impotriva caderii parului Anti Hair Loss Shampoo
3744 lei
Brand
Revlon
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sampon Impotriva Caderii Parului

Sampon creat special pentru parul cu tendinta de cadere, slabit sau ce sufera de alopecie. Curata cu blandete, respectand echilibrul parului si al scalpului, datorita delicatei baze tensioactive.

Actiune anti-cadere: ajuta la prelungirea vietii firelor de par, intarind radacina acestora. Favorizeaza cresterea parului sanatos si puternic.

Actiune suava, pentru uz frecvent: curata delicat, respectand echilibrul parului, dar si al scalpului.

Actiune anti-cadere: extract de Humulus Lupulus + extract de rozmarin + pantenol

Eficienta este pe primul loc
Noua linie de tratamente PRO YOU a fost special creata pe baza eficientei. Solutii de infrumusetare si ingrijire adaptate pentru fiecare tip de par, pentru un rezultat 100% profesional.

Ingrediente naturale
Eficienta gamei PRO YOU este sustinuta de formulele bazate pe extracte vegetale si ingrediente naturale ce respecta firul de par si care contribuie la repararea, infrumusetarea si vitalitatea acestuia.

Formule cu extracte concentrate
PRO YOU ofera formule concentrate, ce permit un randament ridicat in folosirea lor in saloanele de infrumusetare, prin utilizarea unor cantitati mici de produs. Prin eficienta utilizarii acestor produse cu randament crescut, cu un raport calitate-pret extraordinar. Creste rentabilitatea salonului.
Din Gura in Gura